Socialiniai tinklai, kuriuos verta sekti, jei patinka snieglentės

Socialinės medijos ne tik padeda susisiekti su draugais, tačiau ir sekti savo dievukus. Tam, kad nepasimestumėte tarp galybės nuotraukų ir vaizdo įrašų, ispo.com siūlo pasidairyti po žinomų snieglentininkų „Instagram” profilius ir rasti čia įkvėpimo savo slidinėjimo kelionėms. 

1. Sebastien Toutant (336 tūkst. sekėjų)

Sebastien Toutant arba Seb Toots yra žinomas dėl išskirtinių savo šuolių. Šis kanadietis yra pelnęs Olimpinį aukso medalį, o savo kolekcijoje turi ne vieną įspūdingą trofėjų. Savo „Instagram“ profilyje jis dalijasi savo įspūdingais pasirodymais parke bei slidinėjimo kelionių įspūdžiais, kur netrūksta ir vakarėlių slidinėjimo kurortuose akimirkų.

Sebastien Toutant (@sebtoots)

2. Xavier de le Rue (324 tūkst. sekėjų)

Sekėjų armiją turintis Xavier de le Rue savo „Instagram“ profilyje dalijasi snieglentininko gyvenimo kasdienybe, banglenčių sportu, stovyklavimu gamtoje bei viskuo, kas jam padeda gauti adrenalino. Šis snieglentininkas yra tikras ekstremalas. Snieglenčių laisvojo stiliaus čempionas yra tikras kalnų mylėtojas, kuris mėgsta išvykti į Aliaską ir Antarktidą. Kadrus iš atšiaurių kraštų galite pamatyti ir jo profilyje. 

3. Elena Hight (128 tūkst. sekėjų)

„X–Games“ varžybų aukso medalio laimėtoja savo „Instagram“ profilyje nevengia dalintis asmenukėmis ir snieglenčių sporto kadrais. Ši snieglentininkė, nuotykių ieškotoja ir aplinkosaugos entuziastė su savo „Instagram“ profilio sekėjais dalijasi ir tekstais, kurie įkvepia ne vieną. Taigi, jei norite pamatyti gražius kalnų vaizdus, pajausti nuotykių troškulį ir būti įkvėptas – šis Elenos profilis yra kaip tik jums. 

4. Scott Stevens (148 tūkst. sekėjų)

Ne veltui šis snieglentininkas yra vadinamas tikru šio sporto magu. Jo unikalus ir kūrybingas būdas atlikti triukus su snieglente visuomet sulaukia dėmesio ir pagyrų. Būtent šiuos triukus ir galėsite pamatyti jo „Instagram“ paskyroje. Galbūt tai įkvėps ir jus nesustoti tobulėti! 

5. Kjersti Buaas (50  tūkst. sekėjų)

Norvegė Kjersti Buaas yra puikiai žinoma visiems pasaulio varžybų stebėtojams. Ji čiuožia skirtingais stiliais. Tiesa, anksčiau ši žinoma snieglentininkė nemažai laiko skyrė ir savo dvasiniam tobulėjimui ir užsiėmė joga, sveika gyvensena, meditacija bei dėmesingu įsisąmoninimu (angl. mindfulness). Tai atspindėjo ir sportininkės profilis. K. Buaas neslepia, jog nori su savo sekėjais dalintis ne tik snieglenčių sporto naujienomis, tačiau ir kartu daryti pasaulį geresne vieta gyventi.

6. Torah Bright (203 tūkst. sekėjų) 

Olimpinė čempionė Torah Bright savo „Instagram“ profilyje visuomet išlaiko originalumą ir išlieka savimi. Čia su gerbėjais ji dalijasi asmenukėmis, asmeninio gyvenimo detalėmis ir, žinoma, snieglenčių sporto akimirkomis. Sekdami jos profilį ne tik daugiau sužinosite apie čiuožimą snieglente, bet ir gausite didelę dozę pozityvo.

7. Robin van Gyn (42 tūkst. sekėjų)

Ši snieglentininkė gyvena Britų Kolumbijoje. Ne paslaptis, kad būtent Kanadoje visuomet galima rasti puraus sniego. Jos „Instagram“ profilis nukelia į tikros žiemos pasakos nuotykius. Robin keliauja ne tik po Aliaską, Europą, Japoniją ir Pietų Ameriką, bet ir skiria daug laiko įvairioms sporto šakoms. Vasarą snieglentę ji iškeičia į banglentę ir pasineria į naujus nuotykius.

8. Anna Gasser (491 tūkst. sekėjų)

Be jokios abejonės viena garsiausių snieglentininkių ir olimpinė čempionė Anna Gasser yra itin populiari ir matoma tiek reklamose, tiek ir įvairiuose interviu. Na, o socialinėse medijose mergina su gerbėjais mielai dalijasi savo karjeros detalėmis ir triukais, kuriuos atlieka snieglenčių parke. Jos profilyje tikrai rasite įkvėpimo naujiems triukams, o galbūt ir naujai slidinėjimo kelionei.

9. Elias Elhardt (60 tūkst. sekėjų)

Pietų Vokietijoje gyvenantis slidininkas mielai atvirauja ir pasakoja apie snieglentininko gyvenimo iššūkius bei virtuvę. Atrodo, kad visus sudėtingus triukus jis atlieka visiškai atsipalaidavęs. Jo „Instagram“ profilyje – didelė dozė žiemos ir snieglenčių.

10. John Jackson (166 tūkst. sekėjų)

Barzdočius snieglentininkas gerbėjams demonstruoja kūrybingą laisvojo stiliaus čiuožimą. Jo pasirodymas snieglenčių parke visuomet sulaukia dėmesio dėl kvapą gniaužiančių triukų. Be snieglenčių jo „Instagram“ profilyje rasite ir asmeninio gyvenimo detalių ir daug daug sniego.