Festivaliai kalnuose, kurių nevalia praleisti

Išsirink, kur šoksi ateinančią žiemą!

  1. „Rock The Pistes“, Portes du Soleil

Festivalis „Rock The Pistes“ paprastai vyksta kovo viduryje tarp Prancūzijos ir Šveicarijos. Čia kasmet susirenka per 30 000 festivalio dalyvių, kurie mielai klausosi koncertų kalnuose ir dalyvauja dešimtyse vakaro renginių, vykstančių čia pat slidinėjimo kurorte Portes du Soleil.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://en.rockthepistes.com/

  1. Tomorrowland Winter“, Alpe d’Huez

Po didžiulio pasisekimo 2019-aisiais festivalis „Tomorrowland Winter“ tapo vienu laukiamiausių visų slidininkų renginių kalnuose. Tiesa, pandemija tuomet dvejiems metams sustabdė visus renginius, tačiau šis Prancūzijoje kovo mėnesį vykstantis elektroninės muzikos festivalis neprarado susidomėjimo ir išlaikė savo populiarumą. Tad jei mėgstate trankią elektroninę muziką ir vakarėlius – šis festivalis turėtų atsirasti jūsų kalendoriuje.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://www.tomorrowland.com/en/winter/welcome

  1. Snowboxx“, Avoriaz

Kovo pabaigoje Prancūzijos kalnuose vyksta ir „Snowboxx“ festivalis. Bilietai į šį renginį tirpte ištirpsta, tad reikėtų paskubėti planuojant savo pramogas kalnuose. Šio festivalio populiarumą lemia tai, kad į renginį atvyksta geriausi atlikėjai ir ryškiausios žvaigždės. Pavyzdžiui, šiemet festivalio lankytojai šoko pagal Becky Hill, Annie Mac, „Faithless“, Paul Woolford kūrinius.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://www.snowboxx.com

  1. Altitude Comedy Festival“, Mayrhofen

Besibaigiant kovui ir prasidedant balandžiui žiemos sporto mėgėjai traukia į Austriją, kur vyksta tradicija jau tapęs festivalis „Altitude Comedy Festival“. Šis slidininkų pamėgtas renginys išsiskiria tuo, kad yra ne apie muziką, o juoką ir gerus juokelius. Taigi, galite visą dieną slidinėti, o visą vakarą juoktis!

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://www.altitudefestival.com

  1. Top of the Mountain“, Ischgl

Galima drąsiai sakyti, kad slidinėjimo sezoną balandžio mėnesį Austrijoje uždaro būtent šis grandiozinis koncertas „Top of the Mountain“. Jau anksčiau čia koncertavo Kylie Minogue ir Robbie Williams. Šis renginys klausytojams pasiūlo ryškiausių šou pasaulio žvaigždžių pasirodymus.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://www.ischgl.com/en/Events/Events-calendar/Top-of-the-Mountain-Spring-Concert_ed_44013095

  1. Zermatt Unplugged“, Zermatt

Balandį muzikos mėgėjai vyksta į Šveicariją ne tik slidinėti, bet ir pasilinksminti festivalyje „Zermatt Unplugged“. Tarp kalnų įrengtoje scenoje yra pasirodžiusios tokios žvaigždės kaip Ellie Goulding, Thom Yorke ir James Bay.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://zermatt-unplugged.ch/en/

  1. Snowbombing“, Mayrhofen

Šis Austrijos slidinėjimo kurortas pavasarį tampa tikru vakarėlių miestu. Iškart po komedijos festivalio čia vyksta muzikos mėgėjams skirtas festivalis „Snowbombing“.Daugiau informacijos apie festivalį rasite čia: https://snowbombing.com/