Ar nuomotis slidinėjimo įrangą? O gal pirkti ir turėti savo?

Paprastai pradėjus slidinėti slides, snieglentę ar kitą inventorių galima išsinuomoti ar pasiskolinti iš jau slidinėjančių draugų. Jei slidinėti patiko ir ketinate tai daryti dažniau bei vykti, pavyzdžiui, į  Liepkalnio slidinėjimo centrą, Lietuvos žiemos sporto centrą (LŽSC) Ignalinoje, ant Kalitos kalno esantį pramogų ir laisvalaikio centrą Anykščiuose ar Druskininkų „Snow Areną“, pravers įsigyti savo įrangą. Snowcamp slidinėjimo įrangos nuoma suteiks jums galimybę išsinuomoti naujas arba mažai dėvėtas slides ar snieglentę.

Anksčiau nuomotą įrangą už mažesnę kainą galima įsigyti ir profesionaliose parduotuvėse, kur ne tik išsirinksite sau įrangą, bet ir gausite vertingų patarimų. Tačiau slidinėjimui tapus hobiu, rekomenduojama įsigyti ne tik kokybišką snieglentę ar slides, tačiau ir specialius slidinėjimo batus, akinius, apatinius drabužių sluoksnius, slidinėjimo aprangą, pirštines su apsaugomis, kūno apsaugas ir kt. 

Prieš renkantis pirmąją snieglentę ar slides svarbu tiksliai žinoti ir savo ūgį, svorį bei kuri koja yra priekinė (tam padeda ir senas geras netikėto pastūmimo metodas). Šios informacijos jūsų klaus tiek nuomojantis, tiek ir perkant įrangą.